Bine ai venit.

Transport gratuit


Incaltaminte baieti » Pantofi balerini copii

incaltamintecopii-gade.ro poate executa la comanda incaltaminte copii din piele pentru fete si baieti la cele mai bune preturi.pantofi copii, pantofi bebe, pantofiori piele copii, pantofi din piele pentru copii cu talonet, pantofiori bebelusi, pantofi balerini fete cu talonet, diverse culori, daca nu avem pe stoc un numar dorit incercam sa aducem sau sa producem la comanda pantofii in 5- 7 zile lucratoare daca avem piele si talpa disponibila pentru modelul cerut.

Pantofi balerini copii scoala sunt din piele interior si exterior, foarte practic atat la incaltat cat si la purtat.Imbina foarte bine atat clasicul cat si modernul.Pot fi purtati cu succes la uniforma scolara cat si la blugi.Pantofi balerini sunt confectionati din cea mai buna piele naturala pantofii au toate atuurile sa devina incaltamintea preferata copilului dumneavoastra. Incaltaminte copii scoala, produsa 100% in ROmania.

Avem cei mai buni furnizori din ROmania pentru a produce pantofi balerini copii piele pj shoes, pantofi balerini copii piele hokide, pantofi balerini copii avus, pantofi balerini copii piele leofex, pantofi balerini copii diana mode, pantofi balerini fete, pantofi baieti piele. pantofi de barbati si pantofi balerini de femei.


Filtru marime pantofi balerini copii: