Bine ai venit.

Transport gratuit


Intrebari frecvente

 

Cum pot realiza o comanda?

Comanda se poate realiza online, prin mail sau telefonic. Ne puteti contacta la vanzari@gade.ro sau telefon: 0767 131 688  si 0722 382 180

 

In cat timp ajung produsele comandate?

Produsele comandate ajung la adresa de livrare specificata de dumneavoastra  in aproximativ 24-72 ore de la confirmarea comenzii.

 

Cum pot afla dimensiunile exacte ale unui produs?

Daca intampinati probleme in alegerea marimii potrivite noi va putem oferii asistenta sau alegeti din meniul sitului, sectiunea Utile. Va rugam sa  ne contactati  la vanzari@gade.ro sau telefonic la 0767 131 688  si 0722 382 180 , specificand produsul pentru care doriti detalii.

 

Gade.ro ofera asistenta live?

Da. Oferim asistenta live telefonic 0767 131 688  si 0722 382 180 sau raspunsuri la problemele dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil si prin e-mail.

 

Care sunt tarifele de livrare?

Tarifele de livrare sunt unice indiferent in ce localitate din Romania alegeti sa fie livrat coletul.

- 20 RON pentru comenzi cu valoarea pana la 199 RON

- gratuit pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200 RON

- 20 RON Posta Romana

Cum platesc produsele comandate?

Plata produselor comandate se efectueaza in numerar in momentul primirii coletului .

 

Produsele cumparate se pot returna?

Da. Puteti returna produsele comandate in maxim 10 zile de la primirea comenzii. Singura conditie este ca produsele returnate sa fie in aceeasi stare in care au fost primite (fara urme de purtare, in ambalaj original).

Va rugam ca in maxim 4 zile de la primirea produselor sa ne anuntati  telefonic la numarul 0767 131 688  si 0722 382 180 cu privire la intentia de returnare a produselor comandate.

Cheltuielile de transport vor fii suportate de catre client.

 

Garantia produselor?
Toate produsele incaltamintecopii-gade.ro  au termen de garantie 30 de zile de la data cumpararii.

Garantia se solutioneaza prin repararea sau inlocuirea produsului defect. Plata transportului pentru produsele trimise in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992.

Intretinere si Garantie pentru imbracaminte.

GARANTIE
Pentru toate articolele cumparate din magazinul nostru, oferim o garantie de 30 de zile de la data cumpararii, in conditiile respectarii tuturor recomandarilor de intretinere de mai jos si cu respectarea termenelor si conditiilor specificate in pagina Termeni si Conditii.
In cazul unor reclamatii, va rugam sa ne contactati cu ajutorul datelor de contact sau prin formularul de contact prezent pe site.
Eticheta de compozitie si intretinere atasata produsului achizitionat din magazinul nostru, contine informatii utile privind spalarea si intretinerea produsului respectiv, astfel incat acesta sa nu sufere nici o deteriorare, insa nu ofera garantia ca produsul se va curata impecabil.
Pentru eventualele reclamatii va rugam sa folositi sectiunea de contact a acestui site.

Cum „citim“ simbolurile specifice de pe etichetele produselor textile ?

Produsele textile sunt supuse unor tratamente de intretinere: spalare, clorurare, calcare, curatare chimica si uscarea la masina de spalat.

Daca simbolurile sunt taiate, atunci procesul respectiv este interzis cu desavarsire!

 

SPALARE
Vasul simbolizeaza tratamentul de spalare casnica (cu mana sau masina). Este folosit pentru a fumiza informatii referitoare la temperatura maxima de spalare, precum si la strictetea maxima a procedeului de spalare, astfel:

 

SFATURI PRACTICE:
In scopul spalarii hainele se vor sorta in functie de nivelurile de tratament prescrise pe eticheta de intretinere ;
Textilele noi colorate se vor spala separat prima data;
Detergentul se va doza dupa instructiunile produsului. Hainele fine din fire de viscoza, poliester, poliacril si poliamida se vor spala la program protejat si nu se vor centrifuga, existand pericolul de sifonare;
Articolele de lana se vor spala in program moderat si nu se vor stoarce;
Hainele colorate se vor separa pe tonuri de culori, utilizand programe normale de spalare ;
In toate cazurile se tine cont de recomandarea inscrisa pe eticheta.

 

 

CLORURAREA

Albirea cu clor: se simbolizeaza grafic printr-un triunghi astfel:

 

Recomandare: clorurarea se foloseste de obicei pentru produsele textile de culoare alba pentru imbunatatirea gradului de alb. Este interzisa clorurarea la produsele textile colorate.

 

 

CALCAREA
Fierul de calcat simbolizeaza grafic calcarea casnica a produsului. Nivelurile de temperatura maxima sunt indicate prin unul, doua sau trei puncte plasate in interiorul simbolului, astfel:

 

Recomandari:
Se va respecta in toate cazurile eticheta de intretinere.
Calcarea la temperaturi ridicate (3 puncte) se utilizeaza la produse din bumbac sau in, se poate utiliza fierul de calcat cu aburi, sau umectarea, iar pentru cele lucioase sa utilizeaza pinza intermediara.
Calcarea la temperaturi moderate (2 puncte) se aplica pentru tesaturi din lana, matase, poliester, viscoza si se va utiliza o panza intermediara umezita sau fier cu aburi.
Calcarea la temperatura joasa (1 punct)
se aplica pentru produse din poliacril, poliamida, (nylon), acetat. Nu se va utiliza abur la calcare.

 

CURATIREA CHIMICA
Cercul simbolizeaza curatirea chimica pentru articolele textile. El contine indicatii care corespund la diferite tratamente de curatire chimica, astfel:

 

 

USCAREA IN MASINA DE SPALAT CU TAMBUR ROTATIV
Cercul inscris intr-un patrat simbolizeaza uscarea in masina de uscat cu tambur rotativ dupa un procedeu de spalare. Nivelurile de solicitari maxime sunt indicate prin unul sau doua puncte plasate in interiorul simbolului.

 

Aceste informatii sunt prezentate cu titlu general. Compania noastra nu poate fi gasita raspunzatoare de folosirea eronata a acestor simboluri.

Despre etichetarea produselor textile

Chiar daca uneori deranjeaza, iar unii consumatori simt o stare de disconfort din cauza acestor „hartii“, etichetele informative la produsele textile sunt foarte importante, intrucat ofera consumatorului informatii esentiale privind modul de intretinere a produsului, iar producatorii sunt obligati, din punct de vedere legal, sa insoteasca produsul cu astfel de informatii. Informatiile de pe etichete vin, nu doar in ajutorul consumatorului, ci si in ajutorul curatatorilor chimice, simbolurile grafice fiind standardizate la nivel international.

Potrivit HG nr. 527/2007, eticheta produselor textile trebuie sa contina pe langa denumirea, marca de fabricatie, sediul producatorului sau al importatorului, denumirea de vanzare a produsului, principalele caracteristici tehnice si calitative, si indicarea modului de intretinere a produselor textile. Eticheta care specifica modul de intretinere al produsului textil este realizata dintr-un material textil rezistent in care, prin intermediul unor simboluri grafice simple si sugestive, standardizate, se prezinta recomandari privind intretinerea produselor respective. Indicarea modului de intretinere se face prin utilizarea simbolurilor prevazute in SR EN ISO 23758 : 2005. Acest standard contine elementele grafice si descrierea acestora referitoare la spalarea, stoarcerea, inalbirea, uscarea si curatarea chimica a produselor textile comercializate pe piata.

Etichetele care indica gradul de inflamabilitate al produsului textil sau instructiunile de curatare/spalare a acestuia, trebuie sa fie vizibile, inscriptionate permanent pe acesta si sa fie cusute bine pe materiale.

Pentru produsele textile din import, etichetarea si marcarea se efectueaza si in limba romana.

Denumirile, reprezentarile si specificatiile referitoare la continutul de fibre textile se scriu clar, lizibil si uniform - chiar si atunci cand produsele textile se ofera spre vanzare sau se vand consumatorului inclusiv cu ajutorul cataloagelor si a literaturii comerciale - pe ambalaje, etichete sau marcaje.

 

Protectia consumatorului.

Incaltamintecopii-gade.ro certifica faptul ca va respecta drepturile pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Va garantam securitatea si confidentialitatea datelor furnizate si ne angajam sa nu le transmitem catre terti si sa nu incurajam spam-ul. Aceste informatii vor fi folosite de catre SC Bambinii Crisdel Srl  pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, numai daca in prealabil s-a oferit acordul clientului. Conform Legii Nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completate si ale Legii nr.506/2004, privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Gade Shoes isi asuma obligatia de a administra in conditii de siguranta si doar pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau despre o alta persoana. Prevederile Legii 677/2001 va ofera dreptul de acces sau de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea acestora. Pe site-ul www.gade.ro va asiguram confidentialitatea datelor dumneavoastra prin introducerea unei parole la inregistrarea si si autentificarea pe site. Informatiile de orice fel (comentarii, intrebari, sugestii etc) trimise vor fi folosite tinand cont de dreptul la confidentialitate.

 

 

Am o intrebare la care nu am gasit raspuns aici. Ce fac?

Telefonati-ne la numarul: 0767 131 688  si 0722 382 180 Daca nu este ceva urgent scrieti-ne  folosind  formularul contact sau trimete-ti mail la vanzari@gade.ro
Ultimele produse adaugate