Bine ai venit.

Transport gratuit


Despre returnare

Scopul nostru este ca dumneavoastra sa fiti pe deplin multumiti de produsele comandate.In cazul in care produsele achizitionate nu corespund asteptarilor dumneavoastra, va vom restitui contravaloarea acestora.

Orice produs cumparat de pe site-ul www.gade.ro, poate fi returnat in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii. Singura conditie este ca produsele returnate sa fie in aceeasi stare in care au fost primite (fara urme de purtare, in ambalaj original). Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

Legislatia romana prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Va rugam ca in cel mai scurt timp posibil de la primirea produselor sa ne anuntati telefonic la numarul 0751666555 cu privire la intentia de returnare a produselor comandate.

Este alegerea dumneavoastra daca doriti sa primiti inapoi banii reprezentand contravaloarea produsului returnat sau sa alegeti un alt produs din colectia noastra. Contravaloarea produselor returnate va fii restituita prin transfer bancar in maxim 10 zile in contul dumneavoastra.

 Refuzul comenzii de catre client sau imposibilitatea contactarii clientului de catre curierul care foloseste datele de contact oferite de client, reprezinta o abatere de la conditiile de Livrare si Returnare. In cazul producerii unui astfel de eveniment vom atentiona in scris (prin e-mail) clientul. In cazul repetarii unui astfel de eveniment ne rezervam dreptul de a nu mai onora nicio comanda respectivului client si de a retrage accesul la site fara o notificare prealabila.

Cheltuielile de transport aferente returnarii produselor se suporta de catre client. Returnarea produselor se realizeaza prin curier rapid, la adresa comunicata de noi in momentul anuntarii intentiei de retur. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la 0751 666 555 .

Este alegerea dumneavoastra daca doriti sa primiti inapoi banii reprezentand contravaloarea produsului returnat sau sa alegeti un alt produs din colectia noastra. Contravaloarea produselor returnate va fii restituita prin transfer bancar in maxim 10 zile in contul dumneavoastra.
Pentru schimare produselor cu transport tur retur pe Cargus transportul este 30 lei , pe Fan Courier transportul este 30 lei , iar pe Posta Romana gratuit daca nu sunt diferente de pret.
Cheltuielile de transport aferente returnarii produselor se suporta de catre client. Returnarea produselor se realizeaza prin curier rapid, la adresa comunicata de noi in momentul anuntarii intentiei de retur. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la 0767 131 688

Va multumim !

Echipa gade.ro
Ultimele produse adaugate